Sunday, April 4, 2010

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων

Οι Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων (Alice’s Adventures in Wonderland) είναι ένα από τα σημαντικότερα αριστουργήματα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας.

Πολλές απόπειρες έγιναν ώστε να μεταφερθεί το έργο στις οθόνες μας, ταινίες, σειρές , κινούμενα σχέδια , το ταξίδι της Αλίκης πήρε κάθε είδους μορφή αλλα όλες τους παρέμεναν μέσα στα πλαίσια του βιβλίου και όλες αφορούσαν το μαγικό ταξίδι κτλ κτλ.

ok, καλά ως εδώ, υποθέτω πως εδώ τελειώνει αυτή η ιστορία. Ε δεν γίνεται να βγεί και άλλη ταινία έτσι? Θέλω να πω ο κόσμος τώρα δεν έχει καιρό για ταξίδια στο άγνωστο και πνευματικές αναζητήσεις, αυτά είναι βαρετά! Δεν υπάρχουν γκόμενες με τεράστια στήθη ούτε εκρήξεις και φυσικά ούτε budget για σούπερ-ουαου-ακριβά-χωρίς-λόγο 3D EFFECTS!!!

Καημένο Hollywood. Σχεδόν σας λυπάμαι, έχετε κάνει action-remake κάθε δημοφιλές franchise και τώρα έχετε ξεμείνει πραγματικά από ιδέες αυτήν την φορά!!!

Καλύτερα, για να μάθετε να βγάζετε χρήματα εκμεταλλευόμενοι τις προσδοκίες του κοσμάκη με τα χαζό-remake σας!!!

Indiana Jones
Star Wars
Largo Winch
Star Trek
Terminator
GI JOE

...αν συνεχίσω έτσι δεν θα τελειώσω πότε

Χαχαχα η μόνη σας ελπίδα είναι να πάρετε κάποιο κλασικό παραμύθι, να αντικαταστήσετε τους πρωταγωνιστές με Sex Symbols, να προσθέσετε σκηνές δράσης και φυσικά να βρείτε αρκετά λεφτά για να προσθέσετε τα πιο ακριβά εφέ της αγοράς.

Ποιος τα χ**** τα σκηνικά ας γυρίσουμε όλη την ταινία μπροστά σε μια Blue-screen!!!

Λεφτά υπάρχουν. Ας κάνουμε και τους ηθοποιούς ψηφιακούς (Avatar) !!!

Ok, αρκετά γελάσαμε, για πάμε να δούμε τα ''προσεχώς''. Αναρωτιέμαι τι θα κάνουν τώρα...



Οχ οχι...

IN 3D!!!

Ένα SEQUEL? Μετά από αυτό τι? ΄΄Ο Μάγος του Οζ 2''?

IN 3D!!!

Γιατί δεν κάνετε και την μικρή γοργόνα έτσι? Δώστε της ένα katana και μια κίτρινη φόρμα και στείλτε την να σφάζει καρχαρίες. Ναι, βλέπω ήδη τις εισπράξεις.

IN 3D!!!

Τι αμαρτίες πληρώνω?

Tim Burton τι κάνεις???

IN 3D!!!


-Beholder

No comments:

Post a Comment